Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

 

 

Lena2

[Polska]Sponge cake and grease concentrate

Prześlij produkt znajomemu Dodaj produkt do schowka

This substance allows you to bake and produce pastries using a simplified technique. In only a few minutes, you can bake cupcakes, breads, biscuits and sponge-cake crusts. Using our emulsifying, airing and stabilizing product guarantees a high quality pie, distinguished for its volume and rotundity, delicate structure, good sliceability and freshness.


How to use:

Ingredients - For 1000 g of final product
concentrate - 95 g
wheat flour - 345 g
powdered sugar - 190 g
margarine - 190 g
Eggs - 225 g (4 pc.)
cold water - 75 g
Total - 1120 g
technological loss - 120 g
final product mass - 1000 g

Melt margarine. Blend flour, sugar and concentrate, then add cooled margarine and eggs. Blend all ingredients for about five minutes or until the dough is smooth and of uniform consistency. Place dough in baking dishes prepared beforehand. Place baking dishes in oven and bake at 180 – 190 degrees (centigrade). Total baking time is 45 – 50 minutes.


Packaging – standard 10 kilogram sacks or per customer’s request.
Zadaj pytanie

 

Dodatkowe informacje:

Miejsce produkcji:Polska
Cena:Zapytaj o cenę
Opakowania:10 kg

 

Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Dodatki do żywności

 
     
 

Lena2

Ulica:Wrocławska 53-59
Miasto:Kalisz
Kod pocztowy:62-800
Region:wielkopolskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 62 762 09 13
Faks: +48 62 762 09 13

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Tomasz Chlebowski
Telefon komórkowy: +48 502 751 759
Zadaj pytanie

 
     


Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję